Historien om Blomsterbergs Sängar

Även om Blomsterbergs Sängar på Center syd är nystartat har vi funnits som möbelaffär i Eslöv sedan 1926. Blomsterbergs startades av min farfar Hugo Blomsterberg, möbelsnickare och entreprenör, togs över av Hans-Arne min pappa sent 60-tal. Hans-Arne utvecklade verksamheten, var bland de första som började med söndagsöppet och lade grunden för vår framgång i Skåne som möbelbutik. 

1986 startade min pappa med ett antal kollegor möbelkedjan Möbelmästarna, en inköpsorganisation som verkar för samordnande av möbelinköp och marknadsföring, idag 37 butiker över hela Sverige. Tidigt 90-tal tog jag över Blomsterbergs Möbler, jag har försökt följa i min farfar och pappas fotspår och verkar för att vi genom service, kvalité och kunnande vill möblera Skåne med omnejd. Efter ett första år i Löddeköpinge kände vi att marknaden i Lund hägrade och vi öppnade i Lund i december 2017, var blir nästa lokalisering? 

Som ett led i att diversifiera möbelaffären startar vi 2016 Blomsterbergs Sängar Center Syd, dels för att komma närmare våra kunder men även för att vi känner att det finns en stor lucka och ett stort behov i denna del av Skåne av en fullsorterad Sängbutik med hög servicegrad och kunnande. Jag kommer själv bara sporadiskt att vara i butiken men då sängar ligger mig mycket varmt om hjärtat finns det stor möjlighet att vi träffas. 

Har Ni någon fråga till mig eller kanske positiv eller negativ feedback är Ni alltid välkomna att kontakta mig

tre generationer blomsterbergs

Hjärtligt Välkomna till oss på Blomstebergs Sängar

Henric Blomsterberg med Personal

Vi säljer enbart skandinaviska sängar