Kampanj
Bäddmadrass på köpet

Carpe Diem

Kornö Kontinental

Från: 44 990kr 38 500kr
Bäddmadrass på köpet

Carpe Diem

VINDÖ

249 970kr
Kampanj
Bäddmadrass på köpet

Carpe Diem

Carpe Diem Sandö

Från: 87 990kr 76 000kr
Kampanj
Bäddmadrass på köpet
Från: 64 990kr 55 500kr
Kampanj
Bäddmadrass på köpet
Från: 69 990kr 63 270kr
Kampanj
Bäddmadrass på köpet

Carpe Diem

Carpe Diem Saltö

Från: 54 990kr 50 140kr
Kampanj
Bäddmadrass på köpet

Carpe Diem

Malö

Från: 29 990kr 23 880kr

varför en Carpe Diem?

Efter att ha letat efter en säng som hade riktigt bra följsamhet utan att hitta den bestämde man sig för att tillverka sängen själv och ha som krav att sängen skulle ha precis den följsamhet som kroppen kräver. Frågan om vad som är bra följsamhet kräver ett längre inlägg men kort kan man säga att du har bra följsamhet om du kan ligga stilla större delen av natten utan att behöva vända dig hela tiden. Företaget är inte unika med att tillverka sängar med detta som målsättning men deras tillvägagångssätt är annorlunda och har varit det sen dag ett. Det som gör Carpe Diem speciellt är att deras sängar upplevs som väldigt mjuka men det som händer när du lägger dig i deras säng är att du får en oerhört bra tryckavlastning. Du känner alltså knappt att du ligger på något. Lite som att ligga på ett moln! Carpe Diem säng är uppbyggd på ett sådan sätt att fjädrarna ger stöd och avlastar samtidigt.

Följsamhet, kvalitet och design

Carpe Diem har så länge vi kan minnas haft sina klassiska tyger som från början gjordes av Pellevävare. Det man ville åt var en snygg design men samtidigt ett slitstarkt tyg. Idag gör man tygerna själv men med precis samma slitstarkhet.

Det är inte bara tygerna tillverkaren lagt ner mycket tid och möda med att få till rätt. Som nämnt ovan är deras följsamhet i sängen det absolut första du lägger märke till men efter 20 år kommer du att förstå att sängen har en oerhört hög kvalitet. Detta är en svår kombination att få till idag, att ha riktigt bra följsamhet över tid samtidigt som sängen håller. Ett konkret exempel på sängarnas höga kvalitet är att om du tar en titt under sängen på ribborna, så kommer du inte att hitta en enda kvist på någon av ribborna. Detta för att ramen som är gjord av norrländsk furu ska vara så stark som möjligt. 

”Bra dagar startar på natten.”

~ Carpe Diem Beds

Tillbehör & Accessoarer

Carpe Diem gör inte bara fantastiska sängar. Dom gör även täcken, kuddar och sänglinnen av högsta kvalitet. Täckena är av 100% natursilke och är ett tunt täcke med bra tyngd som fungerar både på sommar och på vinter då silket har den egenskapen att kunna avgöra om den behöver ge eller ta värme. Kom gärna in till någon av våra butiker och ta reda på mer!

Boka en sängprovning idag!

Träffa en säljare expert på Carpe Diem som kan visa dig dessa fantastiska sängar

Boka

www.carpediembeds.se | Alla sängar

Ett riktigt svart tyg

Det här tygvalet är kolsvart. Tyget är svart utan inslag. Det innebär att du får en möbel som är klar och inte sväljer hela rummet. Det är kanske svårt att föreställa sig men Carpe Diem har verkligen lyckats med framtagningen av det här tyget. Och ja, du kommer behöva rolla sängen ofta…

Carpe Diems ulltyger håller länge

Visst tänker du på noppor? Det är det fina med den höga kvaliteten på ulltyget. Det håller så fantastiskt länge och tar du bara hand om din säng med att vara framme när en fläck dykt upp och rolla sängen regelbundet så är det inga problem. Titta bara på hur snygg en sängen är i svart tygval. Fantastiskt, tycker vi på Blomsterbergs i alla fall! Åtminstone är detta absolut ett måste att ta en titt på när du besöker någon av våra butiker.

Butiker Carpe Diem Saltö