Ekens sängar

En sängtillverkare som är nästan lika gammal som vi är på Blomsterbergs. 1938 startade man sin sängfabrik och började redan då att göra snygga möbler med god design. Än idag går Ekens långt före många andra när det kommer till designen. Det är en röd tråd genom deras långa historia, att alltid hålla en modern stil. Istället för att fastna i samma gamla design, som med tiden blir omodern, ser de alltid till att leverera en produkt som passar in i dagens sovrum. Det viktiga att poängtera här är att det inte bara är sängarna som Ekens har fått till. De arbetar väldigt hårt med att få till en bra helhet. Detta gör man genom att lägga fokus på tillbehör och accessoarer som hör till sängen. Här går man utöver det vanliga och gör unika men stilrena gavlar som passar perfekt med sängen. 

Kanske är du ute efter det där lilla extra som gör att sängen inte ser precis likadan ut som alla andra och väljer ett par ben som endast går att välja till en Ekens säng. Prata gärna med oss i butiken om hur vi kan hjälpa dig att få till din säng så att den passar dig!

Sängarna görs än idag i Sverige för hand och är idag en del av Hilding Anders koncernen. Det är den ledande sängtillverkaren i både Europa och Ryssland idag. Det perfekta samarbetet eftersom man då kan leverera en produkt som inte bara är modern i sitt utförande, håller hög kvalitet och har bra följsamhet utan dessutom inte kostar allt för mycket pengar. Kort sagt får man väldigt mycket säng för pengarna hos Ekens!

Boka en sängprovning HÄR